verkocht

Viervleklibel 11

Son en Breugel

Omschrijving

Bent u op zoek naar een recent gebouwd en volledig instapklaar halfvrijstaand/hoek woonhuis in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Sonniuspark dan is dit uw kans!!. U kunt hier uw verhuisdozen uitpakken en u bent klaar!
Wat heeft dit uitstekend verduurzaamde woonhuis u te bieden? Wel, onder andere een garage, luxe keuken en badkamer, 4 slaapkamers, op alle vloeren een fraaie PVC vloer, een zonnige tuin op het zuiden en ruimte! Deze woning is perfect afgewerkt en hagelnieuw, je ziet bijna niet dat er wel degelijk fijn in gewoond is. Komt dat zien!!

Het prachtige huis dat u op de foto’s heeft gezien kent de volgende indeling.


Indeling
De ruime entree biedt ruimte aan het luxe toilet met zwevend closet en fonteintje. Daarnaast de CV kast met opbergmogelijkheden en de meterkast. Ook is hier de trapopgang naar de verdieping te vinden. De gehele verdieping is voorzien van fijn spachtelputzwanden en een fraaie PVC vloer met vloerverwarming.

We lopen door naar de woonkamer welke aan de achterkant tijdens de bouw reeds uitgebouwd is en de beschikking heeft over een grote schuifpui naar de tuin op het zuiden, met lichttubes voor extra lichtinval. In de woonkamer is ook een praktische trapkast met nog meer bergruimte te vinden. Aan de voorzijde, met erker, bevindt zich de luxe greeploze keuken in dubbelwandige opstelling, in fraai wit met grijs composiet werkblad. Deze is voorzien van luxe inbouwapparatuur van Siemens, wij noemen de 5 pits, 90cm grote inductiekookplaat met rvs afzuigkap, een vaatwasser, koel-vriescombinatie, een heteluchtoven alsmede een magnetron, een Quooker en zeer ruime opbergmogelijkheden in praktische, brede ladekasten. De hobbykok of bakfanaat kan zich hier helemaal uitleven!


Eerste verdieping
De ruime overloop biedt toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van dezelfde PVC vloer als de begane grond. De slaapkamers aan de achterzijde (zuidzijde) hebben elektrisch bedienbare screens zodat het binnen lekker koel blijft. Aan de voorzijde bevindt zich de luxe badkamer. Hier vindt u een douchecabine met regendouche, thermostaatkraan en handdouche, een ligbad, breed wasmeubel met spiegelkast en een zwevend closet.

Tweede verdieping
Ruime voorzolder met dakkapel. Hier kunt u ook de wasmachine en droger kwijt. Toegang tot de ruime zolderkamer met bergruimte achter de knieschotten en een grote dakkapel welke tijdens de bouw geplaatst is en eveneens voorzien is van een elektrisch bedienbare screen.

Tuin
De voortuin is mooi aangelegd met bestrating en beplanting. Aan de zijkant van het huis bevindt zich de oprit met toegang tot de garage die voorzien is van elektra, tegelvloer en een automatische kanteldeur. De achtertuin op het zonnige zuiden heeft een ruim terras, buitenkraantje, gazon, toegang tot de garage en een achterom.

Bijzonderheden
Heeft u interesse in deze écht instapklare woning? Neem dan snel contact met ons op!


* Opgeleverd maart 2017, wel recent gebouwd, maar niet de wachttijd van een nieuwbouwwoning

* Volledig geïsoleerd en beschikking over 12 zonnepanelen 360WP (2021)

* Uitbouw achterzijde, erker en dakkapel meegenomen tijdens de bouw en onlangs (2021) schilderwerk volledig vernieuwd.

* Luxe keuken en badkamer

* Gelegen in het nieuwe Sonniuspark

* Ruime garage met oprit voor 2 auto’s


Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 7 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.