Huis kopen in Eindhoven en omstreken

Een huis kopen is zo mogelijk een nog grotere stap dan een huis verkopen. Het is immers een beslissing die uw leven jarenlang zeer ingrijpend zal bepalen, zowel financieel als emotioneel en praktisch. Een goede begeleiding is dus erg belangrijk om u letterlijk thuis te voelen. Als aankoopmakelaar kan KBA Makelaardij & Taxaties u deze begeleiding bieden.

Aankoopmakelaar met goede begeleiding

KBA Makelaardij is als aankoopmakelaar in Eindhoven en omstreken gespecialiseerd in het begeleiden van kandidaat-kopers bij de aanschaf van een nieuwe woning. Onze ervaren makelaar weet precies wat het is en hoe het voelt om de grote stap te zetten. Hij weet als geen ander welke vragen beantwoord moeten worden, voordat u "ja" kunt zeggen. Tevens geeft hij u een realistisch beeld van zaken zoals de bouwkundige staat, het onderhoud en de eventuele verbeteringskosten. Ten slotte adviseert de aankoopmakelaar u omtrent de prijsstelling. Hij kent de markt als geen ander en voert de onderhandelingen voor u, bespreekt de koopovereenkomst met u én draagt zorg voor de eindinspectie en de stukken voor de notaris. Hij begeleidt u dus optimaal in het hele aankoopproces. Een woning kopen verloopt hierdoor niet moeizaam en stressvol, maar zeer soepel en zorgeloos.

Meer weten of een woning kopen?

Wilt u een huis kopen en zou u daar graag perfect bij begeleid worden? Vraag dan naar de mogelijkheden, ook voor een eventuele deelopdracht. Neem contact op of wandel binnen in ons kantoor; wij zijn u immers graag van dienst als aankoopmakelaar.