verkocht

Van Gorkumlaan 39

Eindhoven

Omschrijving

VAN GORKUMLAAN 39 TE EINDHOVEN.

RUIME PATIOBUNGALOW MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN AANGEBOUWDE BERGING EN EEN PRIVACYBIEDENDE PATIOTUIN OP HET ZUIDEN. DEZE WONING IS RUSTIG GELEGEN OP EEN ZEER FRAAIE WOONSTAND MET UITZICHT OVER EEN PLANTSOEN MET FIETS-/WANDELPAD. UNIEKE MOGELIJKHEID VOOR GELIJKVLOERS WONEN!

Bouwjaar : 1974.
Inhoud : circa 370 m³.
Perceel opp. : 196 m².
Aanvaarding : in overleg.
Vraagprijs : € 209.000,- k.k.

Algemeen:

- Deze comfortabele bungalow is gelegen in het stadsdeel Tongelre, op ca. 10 minuten fietsen van het NS-station en het stadscentrum van Eindhoven met al haar voorzieningen.
- Op loopafstand vindt u ‘t Karregat met de winkels voor uw dagelijkse boodschappen.
- Zeer fraai gelegen aan het openbare groen met een fiets-/wandelpad en aan een rustig, autovrij straatje bestemd voor de 4 daaraan gelegen woningen.
- Maar liefst 3 slaapkamers! Uniek voor een bungalow.
- Compleet nieuw en volledig geisoleerd dak!
- Nagenoeg geheel voorzien van onderhoudsvrije aluminium en kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Nagenoeg gehele houten betimmering vervangen door onderhoudsarme kunststof delen.
- Complete cv installatie in '14/'15 vernieuwd alsmede de gehele elektrische installatie incl. nieuwe wandcontactdozen.
- Ruime badkamer.
- Veel privacy in de ruime, onderhoudsvriendelijke en zonnige patiotuin met zonnescherm.
- Unieke mogelijkheid gelijkvloers wonen! Zowel senioren, als gezinnen zullen zich hier prima thuis voelen.
- Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox eveneens aan de Van Gorkumlaan gelegen.


Begane grond:
Entree/hal met garderobenis, de vernieuwde meterkast (voorzien van installatieautomaten en aardlekschakelaars) en met toegang tot de woonkamer en de patiotuin. Zeer ruime living (oppervlakte: circa 46 m² excl. keuken) met een schouw; de grote (vernieuwde) pui met royale schuifpui zorgt voor een optimale daglichttoetreding en biedt zicht op de patiotuin; vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken en de slaapvleugel. Praktische, half open keuken met sobere inrichting in U-opstelling, voorzien van een dubbele RVS spoelbak en een afzuigkap; vanuit de keuken is er een leuke doorkijk naar de eetkamer.
Gang naar de slaapvleugel met kastenwand en daaraan gelegen de badkamer, het toilet en 3 slaapvertrekken; de gang beschikt over een vernieuwde lichtkoepel voor daglichttoetreding en heeft een zeer royale vaste kastenwand. Ruime, betegelde badkamer (oppervlakte: circa 8 m²), voorzien van een douche met cabine, een wastafel alsmede de aansluitingen voor de wasapparatuur. Separaat gelegen betegelde toiletruimte met closet en fonteintje.
Drietal goed bemeten slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 7, 11 en 16 m²), alle slaapkamers hebben zicht op de patiotuin.


Tuin:
Privacy biedende patiotuin op het Zuiden met elektrische zonneluifel over de volle breedte en geheel voorzien van sierbestrating en beplanting.

Bijgebouwen:
Aangebouwde berging, voorzien van elektra en CV-opstelling (Nefit HR-combiketel, bouwjaar: 2014); de berging is te bereiken vanaf de voorzijde van de woning alsmede via de patiotuin.


Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 7 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.