verkocht

Sobrietasplein 401

Helmond

Omschrijving

Sta je midden in het leven en hou je van de stad, dan is dit penthouse met dakterras van maar liefst 50m2 wellicht iets voor jou! Wij bieden een keurig afgewerkt driekamer appartement op de 4e verdieping aan met een ruime berging in de kelder van het complex, op loopafstand van het centrum en het station. Is dit iets voor jou maak dan snel een afspraak en komt dat zien!!

Indeling
Begane grond:
Centrale entree met bellenplateau v.v. video-intercominstallatie, lift en trappenhuis naar de verdiepingen.

4e Verdieping:
Galerij met toegang tot appartement.
Entree, hal, garderobe, meterkast en bergkast met opstelling vernieuwde cv combi-ketel (Intergas HR-C 2019). Ruime lichte living v.v. een laminaat vloer en een fraai gebogen plafond waardoor de ruimte nog groter lijkt. Toegang tot de eyecatcher van dit appartement, een riant privacy biedend dakterras van maar liefst 50m2 op het zonnige zuiden, v.v. een extra bergkast en een groot zonnescherm alsmede een praktische buitenkraan met uitstortgootsteen voor het onderhouden van bijvoorbeeld de plantenbakken.

De living is in open verbinding met de nis aan de voorzijde waar de keuken is gesitueerd. De kunststof keukeninrichting in hoekwand opstelling is v.v. diverse onder- en bovenkasten alsmede een werkblad met geïntegreerde spoelbak, een afzuigkap en een vaatwasser.

Vanuit de living heeft met toegang tot de slaapvleugel, welke bestaat uit een hal met een tweetal slaapvertrekken, één aan de voorzijde (3,37x3,22) en één aan de zijde van het dakterras (3,37x2,96), de badkamer en het toilet. De ruimten zijn eveneens v.v. een laminaatvloer behoudens de badkamer en het toilet. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt tevens over een rolluik.

De betegelde badkamer is v.v. een badmeubel met waskom, kraan en diverse kastruimte, inloopdouche en opstelling t.b.v. was/droogcombinatie. De betegelde toiletruimte is uitgevoerd met een staand closet alsmede een fonteintje.

In de kelder onder het complex bevinden zich o.a. de bergingen, de berging die bij het appartement hoort is uitgevoerd met elektra en heeft een oppervlakte van 5m2.

Parkeren in de omgeving is betaald en de eigenaren/bewoners van het complex kunnen een parkeervergunning bij de gemeente Helmond aanvragen, de kosten bedragen thans € 39,-- per kwartaal.


Bijzonderheden
- Keurig onderhouden driekamer appartement (penthouse) uit 1992 op de 4e woonlaag gelegen;
- Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen berging in de kelder;
- De servicekosten voor het appartement bedragen ca. € 161,- per maand inclusief water;
- In 2019 vernieuwde HR cv ketel;
- De plafonds in het appartement zijn v.v. spuitwerk, de wanden zijn v.v. stucwerk;
- Riant dakterras van maar liefst 50m2 op het zonnige zuiden.
- Voor parkeren op de openbare weg is het voor eigenaren/bewoners mogelijk een parkeervergunning te verkrijgen bij de gemeente voor thans € 13,-- per maand.
- De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan;
- Bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven.