verkocht

Karel v Laan 30

Waalre

Omschrijving

Ben je op zoek naar een speelse tussenwoning met drie slaapkamers, berging en overdekt terras op het zonnige zuiden als deze, gelegen aan een rustige straat in de gewilde en kindvriendelijke woonomgeving Ekenrooi van Waalre, dan is dit je kans. Deze woning is het bezichtigen meer dan waard!!

Het betreft een keurig afgewerkte tussenwoning welke perfect is gelegen op korte afstand van diverse openbare voorzieningen zoals bijvoorbeeld dagwinkels, scholen, sport- en ontspanningsfaciliteiten e.d. Tevens bevindt zich het gezellige centrum van Aalst-Waalre eveneens op korte afstand en is er een goede ontsluiting naar het snelwegennet (A67 en A2) alsmede de Hightech Campus en het centrum van Eindhoven.

Indeling
Overdekte entree, hal met bergkast en meterkast, licht betegelde toiletruimte v.v. inbouwreservoir en hangend closet met fonteintje. Ruime tuingerichte woonkamer welke is voorzien van een siergrindvloer, wanden v.v. stucwerk, trap naar verdieping en deur naar tuin met riante terrasoverkapping. Half open keuken aan voorzijde, met lichte keukeninrichting aan weerskanten, voorzien van aanrechtblad met 1,5 spoelbak, gaskookplaat, vlakschermwasemkap, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Eerste verdieping
Overloop met bergkast v.v. aansluiting voor wasmachine. Slaapkamer 1 aan de voorzijde met slaapzolder/vide. Licht betegelde badkamer voorzien van een ligbad en een wastafel met badmeubel uitgevoerd met twee kranen alsmede een toilet v.v. inbouwreservoir en hangend closet. Slaapkamer 2 aan de achterzijde met maatwerk kastenwand. Slaapkamer 3, eveneens aan de achterzijde gesitueerd. Alle kamers op de eerste verdieping zijn v.v. een laminaatvloer welke is voorgelegd op de overloop.

Tweede verdieping
Vliering welke is onderverdeeld in een hoogslaper en een berging bereikbaar vanaf de slaapkamer aan de voorzijde. In de berging bevindt zich tevens de opstelling van de Vaillant cv combi ketel uit 2015.

Tuin
Voortuin met sierbestrating en beplanting. Ruime geheel omheinde achtertuin op het zonnige zuiden voorzien van een riant overdekt terras, sierbestrating en stenen berging alsmede een achterom.

Bijzonderheden
Heeft u interesse in deze speelse tussenwoning? Neem dan snel contact met ons op!


* CV combi-ketel uit 2015

* Gedeeltelijk geïsoleerd

* Riante terrasoverkapping

* Keurige sanitaire voorzieningen

* Gelegen aan rustige straat in kindvriendelijke woonwijk Ekenrooi

* Berging met elektra


Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.