verkocht

Iman van den Boschlaan 22

Waalre

Omschrijving

Bent u opzoek naar een goed onderhouden, prachtig gelegen geschakelde twee-onder-een kapwoning, welke ook nog eens zeer gunstig is gelegen ten opzichte van N2/A2 gelegen, dan is deze woning echt de moeite waard om te bezichtigen.

Indeling
Via de zij-entree betreedt u de hal met de meterkast. Door de deur komen we in de woonkamer terecht. De woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde van de woning, beschikt over een tegelvloer welke is voorzien van vloerverwarming, granol wanden en spuitwerkplafonds. Het zitgedeelte kijkt uit op het voor de deur gelegen park. Aan de achterzijde van de woonkamer is het eetgedeelte gelegen, met uitzicht op de achtertuin. Tussen het zitgedeelte en eetgedeelte vinden we het portaal met trap naar de verdiepingen alsmede het toilet met staand closet.

De keuken in hoek-wandopstelling is tevens aan de achterzijde van de woning gelegen uitgerust met diverse inbouwapparatuur. We noemen onder andere een gaskookplaat met 4 pitten, afzuigkap, een koelkast, een diepvries, een combi-oven en véél kastruimte!
Vanuit de keuken komt u in de ruime bijkeuken met tegelvloer met een deur naar de achtertuin. Tevens bevindt zich in de bijkeuken de opstelling van de Nefit HR combi-ketel.

De zeer ruime, aanpandige garage annex berging beschikt aan de voorzijde over een elektrische sectionaaldeur en aan de zijkant over een loopdeur naar de tuin.Eerste verdieping
Overloop met vaste trap naar zolder. De 3 slaapkamers zijn voorzien van tapijt en hebben deels schuine wanden. De slaapkamers aan de zijkant beschikken over rolluiken, de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een kleiner dakkapel. De ruime badkamer heeft de beschikking over een douche, staand closet en wasmeubel met wastafel, tevens is hier de aansluiting van de wassaparatuur gesitueerd.

Tweede verdieping
De zolderverdieping, welke middels een vaste trap te bereiken is, is afgewerkt met tapijt en beschikt over een dakraam. Deze verdieping zou, met het plaatsen van een dakkapel, omgetoverd kunnen worden tot slaapkamer.

Tuin
De nette voortuin biedt met de oprit voldoende parkeerruimte op eigen terrein. Middels een stalen kanteldeur toegang tot de garage. De achtertuin is fraai aangelegd met diverse soorten beplanting en terrassen waardoor gedurende de gehele dag een zonnige plek op te zoeken is. Tevens beschikt de woning aan de achterzijde over een luifel.
Bijzonderheden
* Deze woning biedt volop mogelijkheden!

* Object beschikt over zeer ruime garage annex berging.

* Tegelvloer met vloerverwarming op de begane grond.

* Object is uitgevoerd met centrale afzuiging.

* Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen N2 / A2

* Rustig, maar wel centraal in het mooie Waalre gelegen

* Groene omgeving, mooi park recht voor de deur!

* Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.