verkocht

Hoogeindsestraat 96

Helmond

Omschrijving

De Annawijk is in het zuiden van Helmond gelegen, dicht tegen het stadscentrum en tegen de nieuwbouwwijk Suytkade.
Scholen en winkels liggen op loopafstand van de woning. Voor vrijetijdsbesteding kan men naar de Cacaofabriek, het Filmhuis of naar het Annatheater waar workshops, cursussen en voorstelling gegeven worden.
Sporten en ontspanning kan bijvoorbeeld bij Fitland met een sporthal, fitness, wellness, bowling en er is zelfs een hotel.
Openbaar vervoer in de vorm van bus en trein is na de realisatie van de onderdoorgang en de loop- en fietsbrug prima te bereiken. De woning is met de auto goed bereikbaar evenals de uitvalswegen naar de omliggende plaatsen.

Indeling
BEGANDE GROND
Entree/hal met de meterkast, toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van stucwerkwanden, stucwerkplafond en een laminaatvloer. De keuken aan de achterzijde van de woning in hoekopstelling is uitgerust met verschillende inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron, een koelkast en vriezer. Middels loopdeur toegang tot de achtertuin.Eerste verdieping
EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en een badkamer en separate toiletruimte met aansluiting wasmachine en deur naar balkon. De slaapkamers zijn beide voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Modern afgewerkte, geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel in meubel.


Tweede verdieping
TWEEDE VERDIEPING
De zolderetage is voorzien van laminaat en beschikt over een dakraam aan de voorzijde en dakkapel aan de achterzijde van de woning. Daarnaast bevindt zich hier de Cv-ketel (2007) en aansluiting wasapparatuur.

Tuin
TUIN:
Voortuin voorzien van sierbestrating en beplanting. Achtertuin voorzien van sierbestrating, beplanting en vrijstaande stenen berging voorzien van elektra en achterom.

Bijzonderheden
Bijzonderheden
• Goed onderhouden en gemoderniseerde woning gelegen in een prima woonwijk.
• De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing.
• De keuken, badkamer en toilet zijn recentelijk vernieuwd.
• Dakkapel aan de achterzijde van de woning.
• Ideale ligging vlakbij diverse voorzieningen.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.
Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.