verkocht

Fret 7

Veldhoven

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime twee-onder-een-kapwoning met tuin op het zuiden? Dan biedt deze degelijk gebouwde tweekapper met vier slaapkamers, gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonomgeving De Kelen van Veldhoven wellicht uitkomst! Vrij uitzicht op tegenover gelegen groenvoorziening, korte afstand van scholen, winkelvoorzieningen en sport-en ontspanningsfaciliteiten. Het betreft een goed geïsoleerde woning met de mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer op de tweede verdieping, achtertuin op het zuiden en een extra ruime tuinberging aan de zijkant van het perceel v.v. een achterom.Indeling
Middels een overdekte entree toegang tot de hal met trapopgang naar de 1e verdieping alsmede het toilet en de toegang naar de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer welke is doorgelegd in de living en de keuken (met in de woonkamer en keuken vloerverwarming). De wanden op de begane grond zijn met stucwerk afgewerkt wat een rustige uitstraling geeft. Het toilet is gedeeltelijk betegeld, voorzien van closet uitgevoerd in duoblok en fonteintje. De ruime, sfeervolle L-vormige living is aan de voorzijde uitgevoerd met een erker en een schuifpui aan de achterzijde die toegang biedt naar de op het zuiden gelegen achtertuin. De open keuken is voorzien van een nette inrichting in hoekopstelling met diverse apparatuur. Vanuit de keuken tevens toegang aan portaal met deur naar tuin en deur naar de riante bijkeuken waar zich de aansluitingen t.b.v. de was/droogcombinatie bevinden onder een praktisch extra werkblad. De vernieuwde Nefit HR CV-installatie (bouwjaar 2019) is in deze ruimte netjes weggewerkt in een bergkast. Aangrenzend aan de bijkeuken bevindt zich de ruime berging met meterkast, welke voorheen uitgevoerd was als garage.Eerste verdieping
Middels overloop op 1e verdieping toegang tot een drietal slaapkamers, een badkamer en separate toiletruimte. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, wanden voorzien van stucwerk en plafond voorzien van spuitwerk, schuifbare vlieghorren en rolluiken. De slaapkamer aan de voorzijde (masterbedroom) van de woning beschikt over een balkon en een brede schuifkast. De ruime, deels betegelde badkamer is voorzien van een douche, ligbad, een dubbele wastafel met bijbehorend meubel en een Velux dakraam.Tweede verdieping
Middels een vaste trap toegang tot de 2e verdieping, bestaande uit een bergzolder, alsmede de 4e slaapkamer v.v. een brede dakkapel met rolluik en knieschotten voor extra opbergruimte. Het tweede gedeelte van de zolder kan na aanpassing als 5e slaapkamer fungeren.

Balkon
Balkon aan de voorzijde van de woning gelegen, bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer.

Tuin
De voortuin is netjes onderhouden en voorzien van sierbestrating en beplanting. De oprit biedt opstelmogelijkheden voor meerdere voertuigen! De achtertuin is voorzien van een terras en gazon.

Bijzonderheden
* Ruime woning tegenover groenvoorziening gelegen
* Korte afstand van Citycentrum, diverse scholen alsmede bedrijven/bedrijfslocaties als ASML, High Tech Campus en de Brain Industry Campus
* Diverse rolluiken op de slaapkamers en ramen v.v. vliegenhorren
* Ruime houten tuinberging
* Goede ontsluiting naar het snelwegennet rondom Eindhoven
* Nieuwe Nefit HR cv-ketel
* Recent vernieuwde platte daken (2020)

Kortom, een goede woning in een rustige buurt met veel ruimte en mogelijkheden! Heeft u interesse in deze woning? Bel dan snel voor een bezichtiging!


Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.