verkocht

Alsacelaan 16

Eindhoven

Omschrijving

Een goed onderhouden hoekwoning met riante garage annex berging als deze, gelegen aan een rustige straat in de gewilde woonomgeving Achtse Barrier, op een centrale locatie, is het bezichtigen meer dan waard!!

De woning is gelegen in de "Achtse Barrier" van het Stadsdeel Woensel op een goede locatie. Het betreft een moderne hoekwoning op korte afstand van diverse openbare voorzieningen zoals bijvoorbeeld dagwinkels, scholen, sport- en ontspanningsfaciliteiten e.d. Tevens een goede ontsluiting naar het snelwegennet rondom Eindhoven en middels de Boschdijk naar het stadscentrum.


Indeling
Kom binnen in de hal met garderobe, meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars. Vanuit hier zijn de volledig betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje, alsmede de trap naar de eerste verdieping en woonkamer bereikbaar.
Sfeervolle living (tuingericht) voorzien van een houten plankenvloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafond, met aan de voorzijde van de woning het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte. De woonkamer beschikt tevens over een ruime trapkast.
De half-open keuken (in hoek-wandopstelling) is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een kunststof keukeninstallatie v.v. werkblad met geĆÆntegreerde anderhalve spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en diverse kastruimte. Vanuit de keuken is middels een deur de achtertuin te bereiken.


Eerste verdieping
De overloop met laminaatvloer geeft toegang aan 3 slaapkamers en een badkamer.
Zowel de overloop, als de slaapkamers zijn uitgevoerd met een laminaat vloer en tevens voorzien van stucwanden en spuitwerk plafond.
Slaapvertrek I is aan de voorzijde gesitueerd, slaapvertrek II en III zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. De volledig betegelde badkamer is van alle gemakken voorzien, zo treft men hier een bad, douche, vaste wastafel in meubel alsmede een 2e toilet aan.


Tweede verdieping
De tweede verdieping is middels een vaste trap bereikbaar. De grote zolderruimte is onderverdeeld in een zolderkamer en een voorzolder met witgoedaansluitingen, dakraam aan achterzijde en bergruimte alsmede is hier de Vaillant HR cv combi-ketel gesitueerd (bouwjaar 2019). De zolderkamer kan perfect gebruikt worden als vierde slaapkamer of als werkkamer.

Tuin
De voortuin is voorzien van sierbestrating en beplanting. De diepe achtertuin welke is gesitueerd op het zonnige zuidwesten beschikt over twee riante terrassen v.v. sierbestrating waarvan het achterste terras is uitgevoerd met een grote overkapping, gazon en enkele beplanting. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich zowel een berging als een garage, beiden voorzien van elektra. De ruime garage beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaal deur.

Bijzonderheden
* Keurig onderhouden hoekwoning met 4 slaapkamers
* Gelegen in de gewilde woonomgeving "Achtste Barrier"
* Ruime garage en berging van maar liefst 33m2 totaal!

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiƫle consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.